Välkommen till Tuggfamiljen

Här lägger vi upp information så fort vi söker efter nya härliga medarbetare. Stay tuned.

Kök - Lund

Är du en glad och effektiv person som är sugen på att flippa burgare hos oss? Just nu söker vi personal på deltid i köket. Arbetstiderna kommer att variera och inkludera både vardagar och helger, lunch och kväll. Vi ser helst att du som söker är över 20 år, tidigare erfarenhet inom restaurang och kök är ett plus men inget krav.

Skicka in din ansökan till robin@tuggburgers.se

Servis - Lund

Vi söker just nu två personer för 75-80% och en för 50%. Arbetstiderna varierar med dagar, kvällar och helger och vi ser helst att du som söker är över 20 år. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett plus, men inget krav. 
Du bör vara en glad och utåtriktad person som gillar att jobba med service i ett högt tempo. Vi tar för givet att du är ambitiös och tar ditt jobb seriöst🌟

Känner du att du skulle passa in hos oss i Tugg-familjen? Eller vet du någon som skulle passa in?

Maila din ansökan till: ronja@tuggburgers.se

Kök - Göteborg

Nu söker vi ett gäng sköna människor som serverar och tillagar våra fantastiska burgare i Göteborg!

Vi söker kökspersonal till vår restaurang i Göteborg.  både heltid, deltid och extra. Arbetstiderna kommer att variera och inkludera både vardagar och helger, lunch och kvällsservering. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett plus men inget krav. Du bör vara en glad och utåtriktad person som gillar att jobba med service i ett högt tempo. Vi tar för givet att du är ambitiös och tar ditt jobb seriöst.

Skulle du eller någon du känner passa in hos oss?

Maila din ansökan till: Alexandra@tuggburgers.se

Bifoga CV referenser, samt gärna ett foto.

Arbetsstart omgående!